NAAZ PREMIER SDN BHD merupakan sebuah syarikat pengedaran produk-produk ekslusif yang tiada di pasaran luar biasa. Pemilikkan sepenuhnya oleh bumiputra dan dipacu oleh Tuan Nur Adli Azinudin bin Zulkfli sebagai Chief Executive Officer (CEO).

Kini juga mempunyai 2 buah anak syarikat yang menjalankan perniagaan SAMBAL TOK BLAGAK di bawah kendalian TB NATION SDN BHD dan BEYOND QALBU SDN BHD yang menjalankan program wakaf dan jual beli buku-buku ilmiah serta Al-Quran Al-Karim.

NAAZ PREMIER SDN BHD juga mempunyai 3 cawangan restoran yang beroperasi di Sungai Buloh, Gombak dan Tambun yang dikendalikan oleh pengurusan CUCU BLAGAK’S HOUSE.

GET TO KNOW US

VISI

Pengeluar dan pengedar produk Eksklusif No.1 di MALAYSIA

MISI

  1. Syarikat pengeluar dan pengedar produk eksklusif
  2. Kami memberi perkhidmatan kepada pelanggan secara langsung
  3. Kami memberikan kualiti perkhidmatan yang terbaik dengan memenuhi kehendak dan keinginan pelanggan
  4. Berusaha mewujudkan komuniti belia yang mempunyai kekuatan dari segi ekonomi dan kejayaan hidup

NAAZ PREMIER SDN BHD telah dibentuk pada 29 november 2016. Kerjaya dalam bidang perniagaan dan keusahawanan sememangnya penuh dengan cabaran tetapi menjanjikan pulangan yang lumayan bagi mereka yang mempunyai mentaliti serta keazaman yang kuat.

Namun begitu, peluang perniagaan tidak mudah dikenal pasti dan hanya individu yang mempunyai sifat dan ciri-ciri keusahawanan sebenar sahaja dapat menghidu peluang tersebut. Kerana itulah NAAZ PREMIER SDN BHD sentiasa memberi ruang dan peluang bagi mereka yang ingin berkecimpung dalam pelbagai sektor perniagaan dibawah program pembangunan syarikat yang telah disediakan dan dalam masa sama mereka akan dilatih untuk sentiasa mengkaji senario dan masalah-masalah semasa, kehendak pengguna, kemahiran individu dan kumpulan, produk atau servis dari pesaing, keperluan pasaran dan sebagainya.

Sehubungan dengan itu, mereka akan bertambah yakin, lebih kompetitif, bersemangat dan merangka strategi sesuai untuk merebut peluang-peluang yang ditawarkan supaya lebih ramai usahawan belia dapat dilahirkan dari NAAZ PREMIER SDN BHD.

Dengan menggunakan kaedah pembangunan keusahawanan yang mantap serta hala tuju yang jelas kini penjenamaan NAAZ PREMIER SDN BHD diterima baik oleh masyarakan dan orang ramai diluar.

SEE OUR JOURNEY


WHAT WE HAS BROUGHT

Beyond Qalbu

Al-Quran Al-Ghufran

Sambal Tok Blagak

The Best Sambal in Town

Cucu Blagak's House

Let's Chill While Blagak

Walimatulurus

Al-Quran Al-Karim